22 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
10-7-2021 21:17:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijk geholpen en heeft mooie en nette gebruikte auto's We zijn heel erg tevreden met onze bmw 3 serie ziet er strak uit met vele opties.. we zijn fijn geholpen en kunnen dit bedrijf zeker aanraden. Nog bedankt Bart, voor deze fijne auto!
6-6-2021 08:45:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel Holland Rijdt is een klein maar zeer klantvriendelijk autobedrijf. Omdat de eigenaar alles in eigen beheer doet kun je goed zaken met hem doen. Hij neemt alle tijd voor je en denkt ook met je mee. Niet alleen in zijn eigen belang maar ook in het belang van de klant. Langs deze weg wil ik Bart nogmaals bedanken voor de zeer prettige manier van zaken doen. Ik beveel Heel Holland Rijdt dan ook van harte bij iedereen aan.
31-5-2021 11:57:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Prima bedrijf, vriendelijke eigenaar, absoluut niet opdringerig. Mijn ervaring is hier zeer positief. Zeker een aanrader!
24-4-2021 16:32:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Snelle service, vriendelijke verkoper, Bart nam goed de tijd voor ons en was absoluut niet opdringerig. Heel erg blij met de auto die we via Heel Holland Rijdt hebben gekocht :) Zal Bart zeker aanraden bij evt aankomende kopers
16-3-2021 15:20:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb onlangs een Volvo D6 gekocht van Bart. Een ongebruikelijke zaak omdat het op afstand werd gedaan, aangezien het uit Portugal komt. Bart was zeer professioneel en voorzag ons altijd van de nodige hulp, vanaf het eerste contact tot het laden van de auto op de vrachtwagen. Alles was in goede staat en de auto kwam in uitstekende staat aan. Ik raad aan!
24-12-2020 04:22:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Zeer betrokken en professioneel geholpen zowel met de aanschaf van de occasion als de auto die in te ruilen was. Heeft er veel tijd gestopt en er alles aan gedaan om ons tevreden te stellen, nogmaals bedankt Bart!
6-11-2020 11:50:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Onlangs een VW Golf 7 via dit bedrijf gekocht. Zeer betrouwbaar en deskundig personeel. Ze denken in oplossingen om er een goede deal van te kunnen maken. Kortom, een aanrader!
4-11-2020 19:57:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Het contact en de service was erg goed! Zelfs naderhand was dit geen probleem.
28-9-2020 22:18:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer professioneel geholpen, goed meegedacht en naar oplossingen gezocht. Een zeer correct contact. Zeer plezierige garage, correct, zeer betrouwbaar, komt alles na wat beloofd. Topper ben je Bart!
29-4-2020 15:41:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vertrouwelijk voor een mooi prijs een auto gekocht en heb er geen omkijken meer aan een toper en aanrader vriendelojke groet golf 7
20-4-2020 03:33:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een Mini gekocgt bij Heel Holland rijdt, service en errlijkheid staan hier voorop. Ik ben zeer netjes geholpen en beveel dit bedrijf zeker aan!
10-12-2019 20:39:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heb een mooie VW polo gekocht in het begin was er een klein technische probleempje maar is goed en snel opgelost en kan niet anders zeggen dan een top bedrijf!
17-11-2019 12:06:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Professioneel bedrijf. Denk met je mee en is zeer open, eerlijk en transparant.
15-11-2019 16:22:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Na lange zoektocht eindelijk een betrouwbare Polo voor een eerlijke prijs gevonden. Bart heeft een hele transparante werkwijze, geeft je rustig de tijd voor een beslissing en advies waar nodig, dat schept vertrouwen. Kortom, prettig zaken doen met HHR
10-11-2019 11:35:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een occasion gekocht bij heel Holland rijdt. Erg goed en geduldig geholpen, er werd goed met me mee gedacht. Zou het zeker aanraden bij anderen mensen. Super blij met me nieuwe auto.
29-9-2019 13:09:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
10
We zijn lang opzoek geweest naar een leuke mini one. Via marktplaats in contact gekomen met heel Holland rijdt. De service van Bart was direct heel persoonlijk, ongedwongen en klantgericht. De afhandeling van de koop ging lekker snel. We hebben voor ons gevoel een goede deal gemaakt en altijd erg vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader om je auto te kopen bij heel Holland rijdt!
29-9-2019 12:44:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Eindelijk mijn (eerste) droomauto gevonden voor een leuke prijs. Een probleempje? Je kan zo terecht bij Bart. Dankje wel!
8-9-2019 19:55:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik had de auto op advertentie gezien en op afstand gekocht, door demeer dan vriendelijke manier van communiceren en openheid van zaken doen ben ik erg blij met aankoop .heel gastvrij en geen verkoop praatjes . Dank je Bart. super.....
26-7-2019 11:13:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik had een autogarage verwacht maar het was een woonhuis met de auto 's op de oprit. We werden vriendelijk en hartelijk begroet. Bart is reëel in de onderhandelingen. Hij denkt met je mee en komt met voorstellen. Ik heb een zeer prettige ervaring met Bart. ik zal hem zeker aanraden bij vrienden van mij.
22-7-2019 19:48:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb afgelopen zaterdag een C1 bij deze vriendelijke mensen gekocht goeie service aardige mensen super blij met hun hulp. En ik raad meer mensen bij hun te gaan kijken dan weten jullie dat ik gelijk heb, (geweldige mesnen) Vriendelijke groet Clauswin Doran
12-7-2019 13:45:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een Opel Karl gekocht. Echt een top auto. Ik ben echt perfect geholpen door Bart. Iemand met verstand van zaken!
26-6-2019 12:07:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben echt prima geholpen door Bart! Ik rijd nu heerlijk rond in mn Aygo voor een prima prijs. Aanrader om eens bij dit bedrijf te gaan kijken.